Opskrifter

Tunfiskemousse
Forret
4 personer
Det skal du bruge:

1 ds tun i olie (185 g)
evt. 1 spsk olivenolie
saft af ½ citron
1 knsp cayennepeber
eller 1 tsk paprika
fint salt
hvid peber
1-1½ spsk creme fraiche
1 dk piskefløde

Garniture:
4 salatblade
1 hårdkogt æg
1-1½ spsk kapers

Arbejdstid: 15 minutter
Afkøles: 5 minutter
Sådan gør du:
1 .  Hæld olien fra tunfisken og gem den. Der skal være 3-4 spsk, ellers
     må der suppleres med olivenolie.

2.  Blend tunkødet fint, blend olie, saften af den halve citron og
     krydderier med.

3.  Tag tunkødet ud af blenderen med en ske og kom det i en skål. Lad
     den stå lidt, så varmen fra blenderen helt kan forlade fisken.

4.   Rør creme fraichen i.

5.  Pisk fløden stiv og vend den i tunblandingen til den let mousse.
     Sæt den koldt og tildækket, til den skal spises.

Anretning:
6.  Fordel de vel skyllede, afdryppede salatblade på asietter.
     Læg en skefuld mousse på hver og pynt med et kvart
     hårdkogt æf og kapers.

Tips:
Spis Flûtes eller Toast Melba eller Croûtoner til. Hakkede eller skivede oliven kan erstatte kapers. Tunkødet kan også findeles i morter, før det røres sammen med fløde og krydderier.
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hans-Henrik Tofft | Svar 27.05.2016 10.29

Bare tiden snart var inde til endnu et besøg hos Christian ....... for at nyde det dejlige udvalg af friske fiske, og ej at forglemmer den gode service

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 20:04

Hej 😊 vi har åbent fredag og lørdag 10-13 😉

...
19.11 | 22:16

Hej Thorsen

Hvordan er åbningstiderne i uge 47?

...
12.11 | 18:24

Hej. Ja vi har åbent fredag og lørdag 10-13 😄 hvis i skal bruge noget inden da kan i kontakte os på 23606455, så må vi se om vi kan hjælpe 😉

...
12.11 | 11:54

Har I åbnet i forretningen i uge 46

...
Du kan lide denne side