Opskrifter

Laks, grillet
Grillet laks med krydderurtesovs
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
Laks:
1 kg benfri rå laks med skind
3 spsk. Olie
2-3 tsk. Groft salt

Krydderurtesovs:
3 dl. Bouillon
2 dl. Hvidvin
2 spsk. Mel
1 dl. Piskefløde
2 æggeblommer
3 spsk. Klippet dild
2 spsk. Finthakket purløg
Salt og peber


 

 

 

Sådan gør du:

Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Jævn det med mel udrørt i lidt bouillon. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i. Varm det til nærheden af kogepunktet, mens der røres. Bland krydderurterne i og krydr med salt og peber.

Gnid laksestykket med olie og salt og læg det med skindsiden på grillristen, ca. 20 cm fra gløderne. Steg fisken 15-20 min. Tag forsigtigt laksen over på et spækbræt og lad den hvile et kort øjeblik før der skæres af den.
Server krydderurtesovsen til sammen med nye kartofler og årstidens grøntsager.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.04 | 23:09

LEVERING AF BESTILLINGER?

...
30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
11.12 | 16:55

Fredag lørdag denne uge og fredag lørdag søndag mandag og så meget som muligt i mellem jul og nytår

...
Du kan lide denne side