Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.06 | 19:28

Jeg kigge pa Malopskrifter fra deres lecker fiskfrikadeller.

...
04.06 | 19:14

Nej desværre.

...
04.06 | 12:25

Hej. Er sommerhuset ledig i uge 29?

...
04.04 | 17:11

I dag så jeg på (Bertramjordet Holmlia 1251 Oslo) deres bil med fisk., Jeg er interessert i å kjøpe fisk også. Kan jeg finne ut hvilke fisker og priser dere har

...
Du kan lide denne side