Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 21:42

Vor einigen Jahren gab es in dem Laesoe-Magazin immer ein Rezept von Thorsens-Fiskfrikadeller. Leider nun nicht mehr. Dieses Rezept hätte ich gerne nochmal.

...
11.12 | 16:11

Hejsa.. D. 23/12 har vi åbent 10-13

...
11.12 | 09:07

Hvordan er åbningstiderne 23/12?

...
09.12 | 11:14

Hej
Hvordan er åbningstiderne imellem jul og nytår
På forhånd tak

...
Du kan lide denne side