Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.05 | 22:32

Hejsa. Nej vi har først åbent på mandag igen 🙃

...
18.05 | 19:05

Hej 😀 har du åbent i morgen, søndag d. 19.5.?

...
08.05 | 22:39

Hej Thomas.
Vores hus udlejes desværre kun uden husdyr. Hilsen Janni

...
06.05 | 10:36

Må man have 1stk hund med i sommerhus

Mvh.thomas

...
Du kan lide denne side