Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 09:21

Hej Ruddy.
Det er det desværre ikke.. Kan du bruge uge 28?

Hilsen Janni

...
17.11 | 09:17

Har fået dig anbefalet af bekendte
Vil spørge om huset er ledig i uge 29
Venlig e tanker
Ruddy Nyegaard

...
27.10 | 10:28

Hej. Vi har ferielukket fra i morgen d. 28/10-18 og åbner igen d. 16/11-18

...
26.10 | 17:30

Vi kommer til Læsø den 8 nov. Hvordan er åbningstiderne i nov måned. Skulle jo nødig køre forgæves.

...
Du kan lide denne side