Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 10:22

Kan man bruge torsk i stedet for?

...
01.03 | 12:04

Hvordan er åbningstiderne i uge 14???

...
07.02 | 13:29

Har I åbent i uge 7?
Vi kommer til Læsø på lørdag og glæder os til at spise en masse dejlig fisk😉

...
03.02 | 17:01

Hejsa, ja det er det. Kan du ikke kontakte mig på tlf 23606455.

...
Du kan lide denne side