Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 14:05

Hejsa
Hvornår har i åbent i uge 10?
mvh
Sanne Severinsen

...
03.02 | 18:21

Hejsa

I uge 7 + 8 har vi åbent.
Mandag til fredag 10 - 14.

...
03.02 | 08:07

Hej

Hvordan har i åbent i uge 7og 8?

...
22.09 | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
Du kan lide denne side