Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.11 | 09:35

Hvorfor skriver nogle opskrifter sukker når man koger jomfruhummer og andre salt

...
05.10 | 18:58

Åbningstider i uge 43 ? Mon der stadig er åbent daglig ?

...
05.10 | 10:13

Hej Johnny
Vi venter med pigvaren til næste uge
Mvh Annette

...
22.09 | 16:22

Overskriften siger hummerhale, men opskriften er på Jomfruhummerhaler.

...
Du kan lide denne side