Opskrifter

Laks, varmrøget
Salat med varmrøget laks og kapersbær
4 personer
Det skal du bruge:

Ingredienser:
400 g. varmrøget laks fra Royal Danish Seafood A/S
2 spsk kapersbær
1 bakke rucola salat
2 rødløg skåret i ringe
4 hårdkogte æg
Ristet rugbrød/flutes



Sennepsdressing:
2 dl créme fraîche
1 tsk. Bänhncke Taffel Sennep
salt og peber

Sådan gør du:
Skyl salaten og vend den med kapers.Tilsæt rødløgsringe, de halve kogte æg og laks i mundrette stykker.
Rør dressingen sammen.

Servér salaten med ristet rugbrød/flutes og sennepsdressing

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
09.09 | 11:53

Hej Hvordan er åbningstiderne i uge 42 2020?

...
31.08 | 09:44

Hej Christian,
vermisse Laesoe sehr und deinen Laden mit den leckeren Meeresfrüchten!
Gruß
Petermännchen

...
10.08 | 10:40

Uden tvivl landets bedste fiskefrikadeller - formentlig Verdens bedste 😊😊😊Sprøde med masser af fisk - tydeligvis lavet med stor kærlighed - tak år efter år

...
Du kan lide denne side