Opskrifter

Skærissing i ovn med oregano og tomat

Hovedret
4 Personer

Det skal du bruge:

8 skærissingfiletter
16 blomme/cherry tomater
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
50 G smør
oregano
salt
peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde

Del fileterne i halve. Skær bunden af tomaterne. 
Rul fisken omkring tomaterne med den åbne side op ad. Sæt dem i et ovnfast fad så de støtter hinanden. Drys oregano, salt og peber over. Bland smør med hvidløg og læg en klat på hver rulle. Hæld hvidvinen ved og sat det i ovnen på 200 grader i ca 25 min.

Server retten med kogte kartofler eller frist pasta

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ragnhild | Svar 02.04.2013 00.26

Jeg har prøvet denne opskrift. Den kan varmt anbefales.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 12:42

Bedste fiskedeller nogensinde!

...
03.04 | 23:09

LEVERING AF BESTILLINGER?

...
30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
Du kan lide denne side