Opskrifter

Stegte stenbidere

Stenbidere

4 personer

3 flåede stenbidere

1 L kogende vand

2 dl mel

margarine til stegning

 

De flåede stenbider skæres i tynde koteletter. Herefter krympes stenbiderne.. Det vil sige de lægges i en si og overhældes med kogende vand. Så skal de bare vendes i mel og steges hårdt på panden.

Servere med kartofler og persillesovs - evt. tyttebærsyltetøj.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.11 | 09:35

Hvorfor skriver nogle opskrifter sukker når man koger jomfruhummer og andre salt

...
05.10 | 18:58

Åbningstider i uge 43 ? Mon der stadig er åbent daglig ?

...
05.10 | 10:13

Hej Johnny
Vi venter med pigvaren til næste uge
Mvh Annette

...
22.09 | 16:22

Overskriften siger hummerhale, men opskriften er på Jomfruhummerhaler.

...
Du kan lide denne side