Opskrifter

Stegte stenbidere

Stenbidere

4 personer

3 flåede stenbidere

1 L kogende vand

2 dl mel

margarine til stegning

 

De flåede stenbider skæres i tynde koteletter. Herefter krympes stenbiderne.. Det vil sige de lægges i en si og overhældes med kogende vand. Så skal de bare vendes i mel og steges hårdt på panden.

Servere med kartofler og persillesovs - evt. tyttebærsyltetøj.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
11.12 | 16:55

Fredag lørdag denne uge og fredag lørdag søndag mandag og så meget som muligt i mellem jul og nytår

...
11.12 | 16:39

Hej. Hvornår har du åben?

...
Du kan lide denne side