Opskrifter

Slethvar i ovn

4 personer..

Ingredienser..

 

800 g slethvar filet uden skind

1 bundt frisk dild

10-12 stk smørklatter (a' en tsk str.)

salt og peber

 

Fremgangsmåde..

 

Skyld fileterne og læg dem i et ildfast fad. Snit den friske dild og drys det over fisken. Krydr med salt og peber og læg smørklatterne på.

Sæt fadet i ovnen på 200 C i ca 25 min..

Servieres med ovnkartofler eller frisk pasta og valgfri grønt..

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
11.12 | 16:55

Fredag lørdag denne uge og fredag lørdag søndag mandag og så meget som muligt i mellem jul og nytår

...
11.12 | 16:39

Hej. Hvornår har du åben?

...
Du kan lide denne side