Opskrifter

4 personer

Ingredienser:

500-800 G kogte pillede hummerhaler

½ L piske fløde

50-100 G revet mozerella ost

50 G smør

1-2 fed hvidløg

salt, peber

(evt. kantereller eller champinong)

(evt. bacon)

 

 

Fremgangsmåde:

Bland smør og hvidløg og smelt det på panden. Rist de pillede hummerhaler let og tag dem af igen. Hvis man vælger at bruge svampe, ristes de nu på samme pande. Når de er ristet, hældes flødes henover, lad det koge op og smag til med mozerella, salt og peber. 

Lige inden servering lægger man hummerne i igen og varmer dem op i sovsen..

Hvis man vil bruge bacon, skal det ristes i hvidløgssmøret og tages af panden igen inden hummerhalerne kommer på.. Serveres ved siden af så det bare kommer på som en topping..

Serveres med frisk pasta og friske grønne asparges.. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Liselotte Smedegaard | Svar 14.05.2013 01.14

Det skal prøves.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.07 | 09:49

Phone Screen Enlarger https://www.rongcp.com/products/12-inch-stereoscopic-phone-screen-enlarger
12 Inch Stereoscopic Phone Screen Enla

...
21.06 | 22:33

Wir hatten wieder 2 schöne Wochen hier auf Læsø mit leckerem frischen Fisch,Kaisergranat und Fischfrikadellen von Thorsen! Bis nächstes Jahr 😍

...
21.06 | 21:52

Kære Ebba. Øv at de ikke levede op til dine ønsker. vi har spist dem til aften og de er som i de sidste 20 år. I vores øjne, ganske go'e, så vi beholder dem

...
21.06 | 14:51

Idag fredag den 21.6.2019 var det meget trist at smage på jeres fiskefrikadeller ,de var simpelthen så kedelige og seje næsten ikke til at skære over, 🤕hilsen

...
Du kan lide denne side