Opskrifter

4 personer

Ingredienser:

500-800 G kogte pillede hummerhaler

½ L piske fløde

50-100 G revet mozerella ost

50 G smør

1-2 fed hvidløg

salt, peber

(evt. kantereller eller champinong)

(evt. bacon)

 

 

Fremgangsmåde:

Bland smør og hvidløg og smelt det på panden. Rist de pillede hummerhaler let og tag dem af igen. Hvis man vælger at bruge svampe, ristes de nu på samme pande. Når de er ristet, hældes flødes henover, lad det koge op og smag til med mozerella, salt og peber. 

Lige inden servering lægger man hummerne i igen og varmer dem op i sovsen..

Hvis man vil bruge bacon, skal det ristes i hvidløgssmøret og tages af panden igen inden hummerhalerne kommer på.. Serveres ved siden af så det bare kommer på som en topping..

Serveres med frisk pasta og friske grønne asparges.. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Liselotte Smedegaard | Svar 14.05.2013 01.14

Det skal prøves.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.09 | 19:13

Hvordan er jeres åbningstider sidst i oktober?

...
31.08 | 14:25

Hej.
Hvad er åbningstidene i uge 36 og 37?
Mvh Mogens Dam😊

...
26.08 | 22:00

En uge på Læsø er en uge med Thorsen fisk!! Tak for gode tips til dagens indkøb, slethvar og skærising. Glæder os til næste Læsøferie!!

...
23.08 | 08:34

Jeg ved ikke hverken hvor eller hvad LADEN er? Men LAGEN består af vand salt (ca 3%) og dild

...
Du kan lide denne side