Opskrifter

4 personer

Ingredienser:

500-800 G kogte pillede hummerhaler

½ L piske fløde

50-100 G revet mozerella ost

50 G smør

1-2 fed hvidløg

salt, peber

(evt. kantereller eller champinong)

(evt. bacon)

 

 

Fremgangsmåde:

Bland smør og hvidløg og smelt det på panden. Rist de pillede hummerhaler let og tag dem af igen. Hvis man vælger at bruge svampe, ristes de nu på samme pande. Når de er ristet, hældes flødes henover, lad det koge op og smag til med mozerella, salt og peber. 

Lige inden servering lægger man hummerne i igen og varmer dem op i sovsen..

Hvis man vil bruge bacon, skal det ristes i hvidløgssmøret og tages af panden igen inden hummerhalerne kommer på.. Serveres ved siden af så det bare kommer på som en topping..

Serveres med frisk pasta og friske grønne asparges.. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Liselotte Smedegaard | Svar 14.05.2013 01:14

Det skal prøves.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.12 | 19:54

Bitte um kurze Antwort

...
23.11 | 14:37

Hallo, wir sind vom 26.12 bis 2.1.22 auf Läsö. Haben sie in dieser Zeit geöffnet?
LG Manuela Weidinger

...
14.10 | 07:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

...
06.05 | 19:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj

...
Du kan lide denne side