Opskrifter

4 personer

Ingredienser:

500-800 G kogte pillede hummerhaler

½ L piske fløde

50-100 G revet mozerella ost

50 G smør

1-2 fed hvidløg

salt, peber

(evt. kantereller eller champinong)

(evt. bacon)

 

 

Fremgangsmåde:

Bland smør og hvidløg og smelt det på panden. Rist de pillede hummerhaler let og tag dem af igen. Hvis man vælger at bruge svampe, ristes de nu på samme pande. Når de er ristet, hældes flødes henover, lad det koge op og smag til med mozerella, salt og peber. 

Lige inden servering lægger man hummerne i igen og varmer dem op i sovsen..

Hvis man vil bruge bacon, skal det ristes i hvidløgssmøret og tages af panden igen inden hummerhalerne kommer på.. Serveres ved siden af så det bare kommer på som en topping..

Serveres med frisk pasta og friske grønne asparges.. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Liselotte Smedegaard | Svar 14.05.2013 01.14

Det skal prøves.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
11.12 | 16:55

Fredag lørdag denne uge og fredag lørdag søndag mandag og så meget som muligt i mellem jul og nytår

...
11.12 | 16:39

Hej. Hvornår har du åben?

...
Du kan lide denne side