Opskrifter

Panering af fisk..

 

Skær fisken ren for ben og skyl dem.

> Vend dem i mel

> vend i æg

> vend i rasp

 

Steges i lidt olie.. Cool

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

ulla | Svar 05.04.2014 19.41

Det er da dejligt at vide man gør sådan , så er jeg fri for at få dem færdige hos jer , tak for det.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 21:42

Vor einigen Jahren gab es in dem Laesoe-Magazin immer ein Rezept von Thorsens-Fiskfrikadeller. Leider nun nicht mehr. Dieses Rezept hätte ich gerne nochmal.

...
11.12 | 16:11

Hejsa.. D. 23/12 har vi åbent 10-13

...
11.12 | 09:07

Hvordan er åbningstiderne 23/12?

...
09.12 | 11:14

Hej
Hvordan er åbningstiderne imellem jul og nytår
På forhånd tak

...
Du kan lide denne side