Opskrifter

Panering af fisk..

 

Skær fisken ren for ben og skyl dem.

> Vend dem i mel

> vend i æg

> vend i rasp

 

Steges i lidt olie.. 🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

ulla | Svar 05.04.2014 19:41

Det er da dejligt at vide man gør sådan , så er jeg fri for at få dem færdige hos jer , tak for det.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 07:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

...
06.05 | 19:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj

...
16.03 | 18:17

hej det skulle vi gerne have såfremt fiskerne fanger nogle

...
16.03 | 18:13

hej søs temlig sikkert mandag til lørdag 10-14 men du kan følge med på hjemmesiden den opdaterer vi løbende med åbningstider

...
Du kan lide denne side