Opskrifter

Panering af fisk..

 

Skær fisken ren for ben og skyl dem.

> Vend dem i mel

> vend i æg

> vend i rasp

 

Steges i lidt olie.. 🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

ulla | Svar 05.04.2014 19.41

Det er da dejligt at vide man gør sådan , så er jeg fri for at få dem færdige hos jer , tak for det.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 11:44

Thorsens Fisch ist der beste. Frikadellen die besten des Landes und Deutschlands. Herzlichen Dank

...
21.08 | 20:28

Kl 16 som det står under lørdag 😄

...
21.08 | 19:54

Hej
Hur dags stänger ni på lördag 24 Augusti?
15 eller 16
Tack

...
19.08 | 19:51

Hejsa.
Vi har formentlig åbent mandag til lørdag 10-14 eller 10-15, men vi skal nok opdaterer åbningstiderne her på siden når vi ændre dem ☺️

...
Du kan lide denne side