Opskrifter

Panering af fisk..

 

Skær fisken ren for ben og skyl dem.

> Vend dem i mel

> vend i æg

> vend i rasp

 

Steges i lidt olie.. 🙂

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

ulla | Svar 05.04.2014 19.41

Det er da dejligt at vide man gør sådan , så er jeg fri for at få dem færdige hos jer , tak for det.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 12:42

Bedste fiskedeller nogensinde!

...
03.04 | 23:09

LEVERING AF BESTILLINGER?

...
30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
Du kan lide denne side