Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 21:42

Vor einigen Jahren gab es in dem Laesoe-Magazin immer ein Rezept von Thorsens-Fiskfrikadeller. Leider nun nicht mehr. Dieses Rezept hätte ich gerne nochmal.

...
11.12 | 16:11

Hejsa.. D. 23/12 har vi åbent 10-13

...
11.12 | 09:07

Hvordan er åbningstiderne 23/12?

...
09.12 | 11:14

Hej
Hvordan er åbningstiderne imellem jul og nytår
På forhånd tak

...
Du kan lide denne side