Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 10:22

Kan man bruge torsk i stedet for?

...
01.03 | 12:04

Hvordan er åbningstiderne i uge 14???

...
07.02 | 13:29

Har I åbent i uge 7?
Vi kommer til Læsø på lørdag og glæder os til at spise en masse dejlig fisk😉

...
03.02 | 17:01

Hejsa, ja det er det. Kan du ikke kontakte mig på tlf 23606455.

...
Du kan lide denne side