Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 07:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

...
06.05 | 19:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj

...
16.03 | 18:17

hej det skulle vi gerne have såfremt fiskerne fanger nogle

...
16.03 | 18:13

hej søs temlig sikkert mandag til lørdag 10-14 men du kan følge med på hjemmesiden den opdaterer vi løbende med åbningstider

...
Du kan lide denne side