Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 11:44

Thorsens Fisch ist der beste. Frikadellen die besten des Landes und Deutschlands. Herzlichen Dank

...
21.08 | 20:28

Kl 16 som det står under lørdag 😄

...
21.08 | 19:54

Hej
Hur dags stänger ni på lördag 24 Augusti?
15 eller 16
Tack

...
19.08 | 19:51

Hejsa.
Vi har formentlig åbent mandag til lørdag 10-14 eller 10-15, men vi skal nok opdaterer åbningstiderne her på siden når vi ændre dem ☺️

...
Du kan lide denne side