Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.09 | 22:11

Danke für die schöne Zeit

...
30.08 | 09:40

Hej
Er der åbent i ugen: mandag den 4/9 - lørdag den 9/9?
Vh
Chantal

...
28.08 | 12:43

Købte jomfruhummer, krabbeklør oa. - det blev pakket med is efter alle kunstens regler i vores køletaske, så alt var friskt ved hjemkomst, super service

...
23.08 | 08:27

Hej!
Har ni öppet 15 och 16 september?

...
Du kan lide denne side