Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 14:05

Hejsa
Hvornår har i åbent i uge 10?
mvh
Sanne Severinsen

...
03.02 | 18:21

Hejsa

I uge 7 + 8 har vi åbent.
Mandag til fredag 10 - 14.

...
03.02 | 08:07

Hej

Hvordan har i åbent i uge 7og 8?

...
22.09 | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
Du kan lide denne side