Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 20:04

Hej 😊 vi har åbent fredag og lørdag 10-13 😉

...
19.11 | 22:16

Hej Thorsen

Hvordan er åbningstiderne i uge 47?

...
12.11 | 18:24

Hej. Ja vi har åbent fredag og lørdag 10-13 😄 hvis i skal bruge noget inden da kan i kontakte os på 23606455, så må vi se om vi kan hjælpe 😉

...
12.11 | 11:54

Har I åbnet i forretningen i uge 46

...
Du kan lide denne side