Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.05 | 19:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj

...
16.03 | 18:17

hej det skulle vi gerne have såfremt fiskerne fanger nogle

...
16.03 | 18:13

hej søs temlig sikkert mandag til lørdag 10-14 men du kan følge med på hjemmesiden den opdaterer vi løbende med åbningstider

...
16.03 | 17:23

Hej igen😊 uge 12/13

...
Du kan lide denne side