Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.05 | 22:32

Hejsa. Nej vi har først åbent på mandag igen 🙃

...
18.05 | 19:05

Hej 😀 har du åbent i morgen, søndag d. 19.5.?

...
08.05 | 22:39

Hej Thomas.
Vores hus udlejes desværre kun uden husdyr. Hilsen Janni

...
06.05 | 10:36

Må man have 1stk hund med i sommerhus

Mvh.thomas

...
Du kan lide denne side