Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.11 | 09:21

Hej Ruddy.
Det er det desværre ikke.. Kan du bruge uge 28?

Hilsen Janni

...
17.11 | 09:17

Har fået dig anbefalet af bekendte
Vil spørge om huset er ledig i uge 29
Venlig e tanker
Ruddy Nyegaard

...
27.10 | 10:28

Hej. Vi har ferielukket fra i morgen d. 28/10-18 og åbner igen d. 16/11-18

...
26.10 | 17:30

Vi kommer til Læsø den 8 nov. Hvordan er åbningstiderne i nov måned. Skulle jo nødig køre forgæves.

...
Du kan lide denne side