Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
09.09 | 11:53

Hej Hvordan er åbningstiderne i uge 42 2020?

...
31.08 | 09:44

Hej Christian,
vermisse Laesoe sehr und deinen Laden mit den leckeren Meeresfrüchten!
Gruß
Petermännchen

...
10.08 | 10:40

Uden tvivl landets bedste fiskefrikadeller - formentlig Verdens bedste 😊😊😊Sprøde med masser af fisk - tydeligvis lavet med stor kærlighed - tak år efter år

...
Du kan lide denne side