Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.07 | 09:49

Phone Screen Enlarger https://www.rongcp.com/products/12-inch-stereoscopic-phone-screen-enlarger
12 Inch Stereoscopic Phone Screen Enla

...
21.06 | 22:33

Wir hatten wieder 2 schöne Wochen hier auf Læsø mit leckerem frischen Fisch,Kaisergranat und Fischfrikadellen von Thorsen! Bis nächstes Jahr 😍

...
21.06 | 21:52

Kære Ebba. Øv at de ikke levede op til dine ønsker. vi har spist dem til aften og de er som i de sidste 20 år. I vores øjne, ganske go'e, så vi beholder dem

...
21.06 | 14:51

Idag fredag den 21.6.2019 var det meget trist at smage på jeres fiskefrikadeller ,de var simpelthen så kedelige og seje næsten ikke til at skære over, 🤕hilsen

...
Du kan lide denne side