Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.06 | 19:28

Jeg kigge pa Malopskrifter fra deres lecker fiskfrikadeller.

...
04.06 | 19:14

Nej desværre.

...
04.06 | 12:25

Hej. Er sommerhuset ledig i uge 29?

...
04.04 | 17:11

I dag så jeg på (Bertramjordet Holmlia 1251 Oslo) deres bil med fisk., Jeg er interessert i å kjøpe fisk også. Kan jeg finne ut hvilke fisker og priser dere har

...
Du kan lide denne side