Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.09 | 19:13

Hvordan er jeres åbningstider sidst i oktober?

...
31.08 | 14:25

Hej.
Hvad er åbningstidene i uge 36 og 37?
Mvh Mogens Dam😊

...
26.08 | 22:00

En uge på Læsø er en uge med Thorsen fisk!! Tak for gode tips til dagens indkøb, slethvar og skærising. Glæder os til næste Læsøferie!!

...
23.08 | 08:34

Jeg ved ikke hverken hvor eller hvad LADEN er? Men LAGEN består af vand salt (ca 3%) og dild

...
Du kan lide denne side