Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

Ostegratinerede, marinerede Jomfruhummerhaler.

De "røvede" Jomfruhummerhaler (1 kg.) hældes i spilkogende vand tilsat salt, hvidvinseddike og krondild. Så snart vandet igen koger, lægges halerne i iskoldt vand og køles ned. Hummerhalerne pilles og lægges i en marinade bestående af 1 dl. vindruekerneolie, 3 fed hvidløg og 2 spsk. Oregano. Sættes i køleskab 4-5 timer. Hummerhalerne drænes for marinade og lægges i et ildfast fad og drysses med revet Cheddarost. Sættes i en 225 grader forvarmet ovn i 10 min. Husk et godt glas koldt hvidvin.

Opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.11 | 09:35

Hvorfor skriver nogle opskrifter sukker når man koger jomfruhummer og andre salt

...
05.10 | 18:58

Åbningstider i uge 43 ? Mon der stadig er åbent daglig ?

...
05.10 | 10:13

Hej Johnny
Vi venter med pigvaren til næste uge
Mvh Annette

...
22.09 | 16:22

Overskriften siger hummerhale, men opskriften er på Jomfruhummerhaler.

...
Du kan lide denne side