Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter

Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter.

Gode tykke (3-4 cm.) Tunbøffer aftørres og krydres med Læsøsalt og Peber. De steges 2 min. På hver side på en meget varm pande tilsat god olivenolie. Bøfferne tages af og hviler 8-10 min. Mens bøfferne hviler snittes løgringe og steges blanke før de rensede kantareller tilsættes. Når svampe og løg har fået en fin brun farve lægges de over bøfferne og retten serveres øjeblikkelig. Kan serveres med Læsøkartofler eller en god salat. Er man afhængig af sovs, kan Bearnaisesauce varmt anbefales. Bon appeti

 

opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

discount Ray Ban Sunglasses | Svar 23.05.2016 06.45

http://www.nikeoutlet.org.uk/ Nike Outlet
http://www.raybansunglassesdiscount.com/ Ray Ban Sunglasses Discount
http://www.nikeoutletfactorystore.com/ Nike Outle

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 21:42

Vor einigen Jahren gab es in dem Laesoe-Magazin immer ein Rezept von Thorsens-Fiskfrikadeller. Leider nun nicht mehr. Dieses Rezept hätte ich gerne nochmal.

...
11.12 | 16:11

Hejsa.. D. 23/12 har vi åbent 10-13

...
11.12 | 09:07

Hvordan er åbningstiderne 23/12?

...
09.12 | 11:14

Hej
Hvordan er åbningstiderne imellem jul og nytår
På forhånd tak

...
Du kan lide denne side