Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter

Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter.

Gode tykke (3-4 cm.) Tunbøffer aftørres og krydres med Læsøsalt og Peber. De steges 2 min. På hver side på en meget varm pande tilsat god olivenolie. Bøfferne tages af og hviler 8-10 min. Mens bøfferne hviler snittes løgringe og steges blanke før de rensede kantareller tilsættes. Når svampe og løg har fået en fin brun farve lægges de over bøfferne og retten serveres øjeblikkelig. Kan serveres med Læsøkartofler eller en god salat. Er man afhængig af sovs, kan Bearnaisesauce varmt anbefales. Bon appeti

 

opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

discount Ray Ban Sunglasses | Svar 23.05.2016 06.45

http://www.nikeoutlet.org.uk/ Nike Outlet
http://www.raybansunglassesdiscount.com/ Ray Ban Sunglasses Discount
http://www.nikeoutletfactorystore.com/ Nike Outle

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 10:22

Kan man bruge torsk i stedet for?

...
01.03 | 12:04

Hvordan er åbningstiderne i uge 14???

...
07.02 | 13:29

Har I åbent i uge 7?
Vi kommer til Læsø på lørdag og glæder os til at spise en masse dejlig fisk😉

...
03.02 | 17:01

Hejsa, ja det er det. Kan du ikke kontakte mig på tlf 23606455.

...
Du kan lide denne side