Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter

Tunbøf m. Ristede kantareller og Læsø-skalotter.

Gode tykke (3-4 cm.) Tunbøffer aftørres og krydres med Læsøsalt og Peber. De steges 2 min. På hver side på en meget varm pande tilsat god olivenolie. Bøfferne tages af og hviler 8-10 min. Mens bøfferne hviler snittes løgringe og steges blanke før de rensede kantareller tilsættes. Når svampe og løg har fået en fin brun farve lægges de over bøfferne og retten serveres øjeblikkelig. Kan serveres med Læsøkartofler eller en god salat. Er man afhængig af sovs, kan Bearnaisesauce varmt anbefales. Bon appeti

 

opskrift af Kim Bügel Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

discount Ray Ban Sunglasses | Svar 23.05.2016 06.45

http://www.nikeoutlet.org.uk/ Nike Outlet
http://www.raybansunglassesdiscount.com/ Ray Ban Sunglasses Discount
http://www.nikeoutletfactorystore.com/ Nike Outle

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 17:11

I dag så jeg på (Bertramjordet Holmlia 1251 Oslo) deres bil med fisk., Jeg er interessert i å kjøpe fisk også. Kan jeg finne ut hvilke fisker og priser dere har

...
30.03 | 16:03

Vi har åbent lørdag-søndag og muligvis mandag 10-14

...
30.03 | 08:59

Hej
Hvornår har I åbnet i påsken?

...
13.03 | 06:26

Vi har åbent mandag til lørdag 10 - 13 😁👍🏻

...
Du kan lide denne side