Forelskede jomfruhummerhaler

Forelskede jomfruhummerhaler

Det skal du bruge:
30 jomfruhummerhaler uden skjold
2 spsk tomatpure
3 dl piskefløde
1 dl cognac
mel
smør
salt og peber


Sådan gør du:
Start med at pudre halerne i mel, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande, omkring 2 minutter. Skub halerne til side og brænd tomatpureen af på panden. Bland tomatpureen med halerne. Tilsæt piskefløde og rør det hele godt rundt. Lad sovsen småkoge indtil den tykner. Tilsæt cognac og smag til med salt og peber.

Server med brød og vilde ris.

 

Opskrift af Mads Søholm Secher

/http://mads-madglad.blogspot.dk/2011/07/forelskede-jomfruhummerhaler.html

Forelskede jomfruhummerhaler

Det skal du bruge:
30 jomfruhummerhaler uden skjold
2 spsk tomatpure
3 dl piskefløde
1 dl cognac
mel
smør
salt og peber

 

Sådan gør du:
Start med at pudre halerne i mel, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande, omkring 2 minutter. Skub halerne til side og brænd tomatpureen af på panden. Bland tomatpureen med halerne. Tilsæt piskefløde og rør det hele godt rundt. Lad sovsen småkoge indtil den tykner. Tilsæt cognac og smag til med salt og peber.

Server med brød og vilde ris.

 

Opskrift af Mads Søholm Secher

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.04 | 23:09

LEVERING AF BESTILLINGER?

...
30.12 | 17:22

det bedste er at du koger dem hver for sig godt nytår

...
30.12 | 11:53

Jeg har en portion jomfruhummerhaler frosne og rå.
Vi spiser ikke alle på een gang, men de ligger i en klump.Kan jeg koge alle på en gang og genfryse resten?

...
11.12 | 16:55

Fredag lørdag denne uge og fredag lørdag søndag mandag og så meget som muligt i mellem jul og nytår

...
Du kan lide denne side