Forelskede jomfruhummerhaler

Forelskede jomfruhummerhaler

Det skal du bruge:
30 jomfruhummerhaler uden skjold
2 spsk tomatpure
3 dl piskefløde
1 dl cognac
mel
smør
salt og peber


Sådan gør du:
Start med at pudre halerne i mel, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande, omkring 2 minutter. Skub halerne til side og brænd tomatpureen af på panden. Bland tomatpureen med halerne. Tilsæt piskefløde og rør det hele godt rundt. Lad sovsen småkoge indtil den tykner. Tilsæt cognac og smag til med salt og peber.

Server med brød og vilde ris.

 

Opskrift af Mads Søholm Secher

/http://mads-madglad.blogspot.dk/2011/07/forelskede-jomfruhummerhaler.html

Forelskede jomfruhummerhaler

Det skal du bruge:
30 jomfruhummerhaler uden skjold
2 spsk tomatpure
3 dl piskefløde
1 dl cognac
mel
smør
salt og peber

 

Sådan gør du:
Start med at pudre halerne i mel, salt og peber. Steg dem gyldne på en pande, omkring 2 minutter. Skub halerne til side og brænd tomatpureen af på panden. Bland tomatpureen med halerne. Tilsæt piskefløde og rør det hele godt rundt. Lad sovsen småkoge indtil den tykner. Tilsæt cognac og smag til med salt og peber.

Server med brød og vilde ris.

 

Opskrift af Mads Søholm Secher

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.11 | 09:35

Hvorfor skriver nogle opskrifter sukker når man koger jomfruhummer og andre salt

...
05.10 | 18:58

Åbningstider i uge 43 ? Mon der stadig er åbent daglig ?

...
05.10 | 10:13

Hej Johnny
Vi venter med pigvaren til næste uge
Mvh Annette

...
22.09 | 16:22

Overskriften siger hummerhale, men opskriften er på Jomfruhummerhaler.

...
Du kan lide denne side