Grillstegt helleflyndersteak

4 personer

INGREDIENSER:

1000 g helleflyndersteak med skind

100 g. rødløg

2 spsk olivenolie

1 spks. citronskal 

2 spks. citronsaft

1 fed hvidløg

0,5 tsk. salt

 

TILBEHØR:

Nye kartofler og årstidens grøn

 

FREMGANGSMÅDE:

Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker.

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. 

Helleflyndersteaksne grilles på grillpande eller grill 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kristen Vibberstoft | Svar 13.10.2018 09.17

hvordan griller man helleflynder steaks uden skind?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I dag | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
09.09 | 11:53

Hej Hvordan er åbningstiderne i uge 42 2020?

...
31.08 | 09:44

Hej Christian,
vermisse Laesoe sehr und deinen Laden mit den leckeren Meeresfrüchten!
Gruß
Petermännchen

...
10.08 | 10:40

Uden tvivl landets bedste fiskefrikadeller - formentlig Verdens bedste 😊😊😊Sprøde med masser af fisk - tydeligvis lavet med stor kærlighed - tak år efter år

...
Du kan lide denne side