Grillstegt helleflyndersteak

4 personer

INGREDIENSER:

1000 g helleflyndersteak med skind

100 g. rødløg

2 spsk olivenolie

1 spks. citronskal 

2 spks. citronsaft

1 fed hvidløg

0,5 tsk. salt

 

TILBEHØR:

Nye kartofler og årstidens grøn

 

FREMGANGSMÅDE:

Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker.

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. 

Helleflyndersteaksne grilles på grillpande eller grill 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kristen Vibberstoft | Svar 13.10.2018 09:17

hvordan griller man helleflynder steaks uden skind?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 14:05

Hejsa
Hvornår har i åbent i uge 10?
mvh
Sanne Severinsen

...
03.02 | 18:21

Hejsa

I uge 7 + 8 har vi åbent.
Mandag til fredag 10 - 14.

...
03.02 | 08:07

Hej

Hvordan har i åbent i uge 7og 8?

...
22.09 | 13:09

Hej
Hvad tager i for jomfruhummer?

...
Du kan lide denne side