Grillstegt helleflyndersteak

4 personer

INGREDIENSER:

1000 g helleflyndersteak med skind

100 g. rødløg

2 spsk olivenolie

1 spks. citronskal 

2 spks. citronsaft

1 fed hvidløg

0,5 tsk. salt

 

TILBEHØR:

Nye kartofler og årstidens grøn

 

FREMGANGSMÅDE:

Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker.

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. 

Helleflyndersteaksne grilles på grillpande eller grill 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kristen Vibberstoft | Svar 13.10.2018 09:17

hvordan griller man helleflynder steaks uden skind?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 07:55

Hej Thorsen fisk,
Hope you‘re doing fine. Are you still open now in mid october? We arrived yesterday night by sailboat and we would love to eat fresh lobster.

...
06.05 | 19:59

Hej Thorsen fisk vil gerne bestille 2 kg friske hummerhaler til mandag 10 maj

...
16.03 | 18:17

hej det skulle vi gerne have såfremt fiskerne fanger nogle

...
16.03 | 18:13

hej søs temlig sikkert mandag til lørdag 10-14 men du kan følge med på hjemmesiden den opdaterer vi løbende med åbningstider

...
Du kan lide denne side