Grillstegt helleflyndersteak

4 personer

INGREDIENSER:

1000 g helleflyndersteak med skind

100 g. rødløg

2 spsk olivenolie

1 spks. citronskal 

2 spks. citronsaft

1 fed hvidløg

0,5 tsk. salt

 

TILBEHØR:

Nye kartofler og årstidens grøn

 

FREMGANGSMÅDE:

Kartoflerne skæres i 2 cm. stykker.

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, reven citronskal, salt og evt. presset hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering. 

Helleflyndersteaksne grilles på grillpande eller grill 5-7 minutter på hver side, krydres med salt og peber.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 23:00

hej mor og far

...
24.11 | 12:20

Kunne det tænkes at vi kunne bestille noget fisk VK kunne hente på mandag d 27? Vi rejser hjem igen torsdag - så er slet ikke på øen fredag og lørdag. Abelone

...
20.11 | 20:04

Hej 😊 vi har åbent fredag og lørdag 10-13 😉

...
19.11 | 22:16

Hej Thorsen

Hvordan er åbningstiderne i uge 47?

...
Du kan lide denne side